veliko predbožično dogajanje

V Mladinskem kulturnem centru (MKC) Medvode se v petek 21. decembra 2007 obeta pestro zasnovan kulturni dogodek, ki ga bomo izdatno in po predpisih okrepili še z žuriranjem do poznih ur.

Prvo. Zvonka Simčič bo predstavila svoj najnovejši umetniški video performans DOULAS »ad utero, ab ovo«, po domače: Božji nam je rojen sin.

Drugo. Ansambel Uluru, ki je letos zablestel na mednarodnem festivalu Mesto žensk, bo na svojem letnem koncertu k svojemu standardnemu repertoarju dodal še kakšno priložnostno skladbico – v ulurujevski preobleki, kakopak! Uluru so dark side of the spoon, s katero je trpeča slovenska mati hranila svojo družino, soElement Zemlja in tisto Ogledalo, ki ga je ljudska pesem doslej marsikdaj raje zamolčala.

Tretje. Žuuuuuuur!! … na katerem bo DJ Cherry servirala vroče pop prigrizke, prijetno začinjene s pikatnimi indijevskimi melodijami in ščepcem elektronike,DJane Sladka pa bo mešala stare in nove glasbene dobrine z obilo plesnih ritmov in prekrasnih melodij. Razmigali bosta vaše ritke in pobožali vaša ušesa, vse z blagodejnimi zvočnimi kopelmi zimzelene indie-disco-funky-tronike!

Vzletimo ob 20. uri, pristanemo pa… hja… tega še ne vemo. Vstop je prost, pijača bo.

Vabljene, vabljeni – in pripeljite še svoje prijatelje, prijateljice, ljubimke, ljubimce, soproge in žlahto.

Več:

Zvonka Simčič + fotoalbum
Ansambel Uluru
DJ Cherry
DJane Sladka

MKC Medvode
lokacija kluba